Vatican Analog

this wednesday at the Paradox in Tilburg

Paradox is ook regelmatig het podium van noise en drone en andere heavy geluidsescapades. Legendarisch zijn de concerten van Whitehouse, Aube, Fear Falls Burning en de Vatican Analog avonden. Deze avond staat de doom drone centraal met maar liefst 3 internationale acts: THRONES (USA) + NADJA (Can) + OvO (It).

nadja / ovo / thrones

nadja / ovo / thrones

Joe fuckin Preston!!!! Is het nodig om deze man nog te introduceren??! Was actief in legendariche bands als EARTH, Melvins, SunnO))) en speelt momnteel ook in High On Fire. THRONES is het “solo project” van Joe Preston. In THRONES bespeelt hij alle instrumenten inclusief bas, drums, vocals and synthesiser.
http://www.myspace.com/thronestour

NADJA (Can) is een dronenoise collectief uit Toronto, Canada. Begonnen als solo project in 2003, door Aidan Baker, werd het al snel een duo toen Leah Buckareff er zich bij aansloot. De muziek van NADJA bevat elementen uit de psychedelische muziek, free jazz, drone, en experimentele muziek gemixt met ambient en melodische elementen, De toekomst van doom? Dat zou geweldig zijn !
http://www.myspace.com/nadjaluv

OvO is een duoproject waarin muziek en levenstijl samengaan. Stefania Pedretti (ook zangeres van Allun en solo performer aka ?Alos) en Bruno Dorella (ook actief in bands als Ronin en Bachi da Pietra, voormalig drummer vanf Wolfango en Bugo en tevens manager van Bar La Muerte Records) begonnen OvO om gezamelijk te reizen en over de hele wereld concerten te geven. met als gevolg ruim 600 optredens in 5 jaar. http://www.myspace.com/ovobarlamuerte

Datum: wo 31 maart 2010
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 8,00 – ParaPas € 6,00